T'interessa

Portales

Notícies

Ves enrere Nova connexió al càster NTRIP de la Xarxa ERVA per a posicionament en temps real

Nova connexió al càster NTRIP de la Xarxa ERVA per a posicionament en temps real

 

A partir del dia 5 de Març de 2019 la Xarxa ERVA de l'Institut Cartogràfic Valencià actualitza la seua infraestructura de posicionament en temps real (RTK). Per a l'accés a aquesta nova infraestructura únicament serà necessari modificar l'adreça IP d'accés al cáster NTRIP, mantenint-se sense canvis les dades de port IP, nom d'usuari NTRIP, contrasenya NTRIP i punts de muntatge (Mountpoint). Així mateix, tampoc pateixen variacions les coordenades de les estacions de referència.

La nova adreça IP de connexió al càster NTRIP és:

            - 195.77.19.146  o icverva2.icv.gva.es, tots pel port 2101

El procediment de descàrrega de dades RINEX de postprocessament i el de noves altes d'usuaris tampoc pateix cap variació.

Durant 15 dies la Xarxa ERVA mantindrà en funcionament en paral·lel l'antiga IP fins que a partir del dia 19 de març es permeta únicament l'accés a la nova infraestructura.

Amb la posada en marxa de la nova infraestructura es mantenen els punts de muntatge o mountpoints existents de solució de xarxa VRS2, VRS3 etc.. i d'estació simple BORR2, BORR3 VCIA2, VCIA3 etc..., i CMR+ amb correccions GPS i GPS+GLONASS. El dígit 2 fa referència al format RTCM 2.3 i el dígit 3 fa referència al format RTCM 3, de manera que poden utilitzar-se els mateixos serveis del càster anterior, i únicament cal variar la IP.

Com a novetat s'han creat nous serveis d'estació simple i solució de xarxa VRS en format RTCM3 MSM5, els quals emeten correccions RTK de les constel·lacions GPS, GLONASS i GALILEU per als receptors que estiguen actualitzats.

            - Estació simple: BORR4, DENI4, UTIE4, ARAS4, ALCO4, VALE4, VJOI4, PENI4 i ALAC4

            - Solució de xarxa VRS: VRS3.2_GALILEU

Per a qualsevol aclariment recorden que poden posar-se en contacte amb els administradors de la xarxa a través del correu electrònic ervaicv@gva.es.