T'interessa

Portales

Notícies

Ves enrere Coneixes les noves prestacions de l'aplicació per descarregar vèrtexs de la xarxa de la Comunitat Valenciana?

Coneixes les noves prestacions de l'aplicació per descarregar vèrtexs de la xarxa de la Comunitat Valenciana?

Els informem que en les últimes setmanes s'ha actualitzat l'eina de descàrrega de vèrtexs geodèsics ETRS89 de la pàgina web. El disseny es basa en el servidor WMS de l'Institut Cartogràfic Valencià emprant l'API interoperable (Interfície de Programació d'Aplicacions) del Sistema d'Informació Territorial de la Comunitat Valenciana TERRASIT. Gràcies a aquest tipus d'API del sistema TERRASIT, és possible incrustar un visualitzador en línia basat en esta aplicació oficial en qualsevol pàgina externa.

L'eina, igual que l'anterior visualitzador, és accessible a l'enllaç: https://icv.gva.es/ca/red-de-4-orden o també entrant en l'accés de descàrrega de ressenyes de l'apartat de la web següent:  http://icvficheros.icv.gva.es/ICV/geova/erva/Utilidades/tmp/pub/ETRS89/

El visualitzador actual permet carregar més capes de fons com el mapa d'ombres, mapa de carreteres de la sèrie CV200, ortofotos, mapa topogràfic vectorial, toponímia major i menor, noms oficials dels paratges i municipis etc ... Per a la seva utilització es requereix versions posteriors a Mozilla Firefox 13, Google Chrome v25.0.1, o l'última versió d'Internet Explorer (tots ells són actualitzables des  http://www.mozilla.org/en-US/ ,  http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/download-ie   etc ..).

Vols informar sobre alguna incidència relacionada amb els vèrtexs de la xarxa?

Per informar d'incidències en els vèrtexs situats a la Comunitat Valenciana es pot utilitzar el formulari unificat que des de fa un temps des de la secció de la pàgina dedicada a Geodèsia i que ens pots enviar juntament amb fotografies del senyal:

Hi ha un manual del visualitzador de descàrrega de vèrtexs a: