T'interessa

Portales

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

 

La Xarxa Geodèsica d´Estacions de Referència de la Comunitat Valenciana  (ERVA) sorgeix amb el propòsit de convertir a la Generalitat Valenciana en Proveïdor de Dades GNSS (Global Navigation Satellite System) i de serveis d'alta precisió de correcció diferencial per a determinació de coordenades mitjançant una Xarxa Multi-propòsit de mesurament continu i de posicionament per satèl·lit.

La Xarxa ERVA és, ara per ara, una eina fonamental d'ús permanent i diari imprescindible per als usuaris de topografia, geomàtica, cartografia i enginyeria, que està desenvolupada dins dels diferents projectes de Geodèsia i GNSS que abasta l'Institut Cartogràfic ValenciàEls projectes que es fonamenten en la xarxa engloben des dels vols fotogramètrics realitzats sobre el territori per a produir ortofotos, cartografia i SIG, fins a la geodèsia d'alta precisió, geofísica, navegació, guiat agrícola i de maquinària, localització de punts d'interés, delimitació de propietats i zones en temps real i per a infraestructures d'enginyeria. Mitjançant aquesta xarxa geodèsica en permanent funcionament, l'usuari disposa d'un sistema de georeferenciació oficial, precís i continu materialitzat al territori amb el Sistema de Referència Geodèsic ETRS89 (European Terrestrial Reference System 1989), i estalvia temps i costos en existir la infraestructura pública. Des de 2005 està operatiu el servei de postprocés i emissió de correccions per al posicionament en temps real.

Notícies

Ves enrere Renovació Estació de Denia

Renovació Estació de Denia

Aquest any renovarem l'estació de Dénia , el nou equip inclou el rastreig multi - constel·lació. Properament us informarem de nous detalls.

Notícia actualitzada el 5 de Marzo:

Nova fitxa pdf amb les característiques tècniques de l'estació:

Nou log file amb els canvis històrics en l'estació per a processament avançat:

Notícia actualitzada el 4 de Març:

El día 3 de Març es va actualitzar l'estació GNSS de Dénia, la estació es troba disponible ja proporcionant correccions GPS+GLONASS. L'estació també té capacitat per al seguiment de la constelació GALILEO.

Notícia actualitzada el 23 de Febrer:

A partir dels dies 3-4 de Març , s'executaran els treballs d'actualització de l'estació GNSS de Dénia . En principi es produirà una breu interrupció en l'emissió de correccions de l'estació, que es reprendrà tan aviat com l'equip hagi estat reemplaçat.

Durant uns dies l'estació proporcionarà només serveis en temps real , i els arxius RINEX es publicaran amb posterioritat. Les característiques del nou equip són:

  • Rastreig : GPS + GLONASS + GALILEO + Beidou
  • Model de receptor : GR10
  • Model d'antena : AR10 GNSS ( LEIAR10 )