T'interessa

Portales

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

 

La Xarxa Geodèsica d´Estacions de Referència de la Comunitat Valenciana  (ERVA) sorgeix amb el propòsit de convertir a la Generalitat Valenciana en Proveïdor de Dades GNSS (Global Navigation Satellite System) i de serveis d'alta precisió de correcció diferencial per a determinació de coordenades mitjançant una Xarxa Multi-propòsit de mesurament continu i de posicionament per satèl·lit.

La Xarxa ERVA és, ara per ara, una eina fonamental d'ús permanent i diari imprescindible per als usuaris de topografia, geomàtica, cartografia i enginyeria, que està desenvolupada dins dels diferents projectes de Geodèsia i GNSS que abasta l'Institut Cartogràfic ValenciàEls projectes que es fonamenten en la xarxa engloben des dels vols fotogramètrics realitzats sobre el territori per a produir ortofotos, cartografia i SIG, fins a la geodèsia d'alta precisió, geofísica, navegació, guiat agrícola i de maquinària, localització de punts d'interés, delimitació de propietats i zones en temps real i per a infraestructures d'enginyeria. Mitjançant aquesta xarxa geodèsica en permanent funcionament, l'usuari disposa d'un sistema de georeferenciació oficial, precís i continu materialitzat al territori amb el Sistema de Referència Geodèsic ETRS89 (European Terrestrial Reference System 1989), i estalvia temps i costos en existir la infraestructura pública. Des de 2005 està operatiu el servei de postprocés i emissió de correccions per al posicionament en temps real.

Notícies

Ves enrere Nova Estació GPS+GLONASS+GALILEO a Borriana

Nova Estació GPS+GLONASS+GALILEO a Borriana

Dins dels treballs de manteniment anuals de la xarxa ERVA, a partir del dia 21 de juny, s'executaran els treballs d'actualització de l'estació GNSS de Borriana . En principi es produirà una breu interrupció en l'emissió de correccions de l'estació, que es reprendrà tan aviat com sigui posible. Durant uns dies l'estació proporcionarà només serveis en temps real, i els arxius RINEX es publicaran amb posterioritat.

En aquest enllaç es pot accedir a l'estat actualitzat de funcionament i renovació de l'estació:

Les característiques del nou equip a partir de la renovació seran les següens:

  • Rastreig : GPS + GLONASS + GALILEO
  • Model de receptor : NETR9
  • Model d'antena : TI - GNSS Choke Ring. ( TRM 59900.00 NONE )

Aquesta operació no afecta a la resta de funcions de la xarxa de correccions.