T'interessa

Portales

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

 

La Xarxa Geodèsica d´Estacions de Referència de la Comunitat Valenciana  (ERVA) sorgeix amb el propòsit de convertir a la Generalitat Valenciana en Proveïdor de Dades GNSS (Global Navigation Satellite System) i de serveis d'alta precisió de correcció diferencial per a determinació de coordenades mitjançant una Xarxa Multi-propòsit de mesurament continu i de posicionament per satèl·lit.

La Xarxa ERVA és, ara per ara, una eina fonamental d'ús permanent i diari imprescindible per als usuaris de topografia, geomàtica, cartografia i enginyeria, que està desenvolupada dins dels diferents projectes de Geodèsia i GNSS que abasta l'Institut Cartogràfic ValenciàEls projectes que es fonamenten en la xarxa engloben des dels vols fotogramètrics realitzats sobre el territori per a produir ortofotos, cartografia i SIG, fins a la geodèsia d'alta precisió, geofísica, navegació, guiat agrícola i de maquinària, localització de punts d'interés, delimitació de propietats i zones en temps real i per a infraestructures d'enginyeria. Mitjançant aquesta xarxa geodèsica en permanent funcionament, l'usuari disposa d'un sistema de georeferenciació oficial, precís i continu materialitzat al territori amb el Sistema de Referència Geodèsic ETRS89 (European Terrestrial Reference System 1989), i estalvia temps i costos en existir la infraestructura pública. Des de 2005 està operatiu el servei de postprocés i emissió de correccions per al posicionament en temps real.

Notícies

Ves enrere Avís d'operacions de manteniment a l'Estació de Borriana

Avís d'operacions de manteniment a l'Estació de Borriana

Actualitzat el 15/04/2013

El Dilluns 15 s'han publicat de nou tots els fitxers d'observacions de l'estació de Borriana recuperats de la memoria interna backup.

Publicat el 12/04/2013

Durant el cap de setmana del 12 d'abril, l'estació de Borriana no proporcionarà dades RINEX causa de treballs de manteniment que s'estanrealitzant a la zona per a la subsanació de una incidència ocorreguda. Les dades estarán a  la seua disposició a partir del Dilluns 15.

Aquesta avaria no afecta el servei en temps real ja que les correccions de solució de xarxa es generen a partir de la resta d'estacions i sónvàlides per al mateix propòsit.

Preguem disculpen les molèsties.