T'interessa

Portales

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

 

La Xarxa Geodèsica d´Estacions de Referència de la Comunitat Valenciana  (ERVA) sorgeix amb el propòsit de convertir a la Generalitat Valenciana en Proveïdor de Dades GNSS (Global Navigation Satellite System) i de serveis d'alta precisió de correcció diferencial per a determinació de coordenades mitjançant una Xarxa Multi-propòsit de mesurament continu i de posicionament per satèl·lit.

La Xarxa ERVA és, ara per ara, una eina fonamental d'ús permanent i diari imprescindible per als usuaris de topografia, geomàtica, cartografia i enginyeria, que està desenvolupada dins dels diferents projectes de Geodèsia i GNSS que abasta l'Institut Cartogràfic ValenciàEls projectes que es fonamenten en la xarxa engloben des dels vols fotogramètrics realitzats sobre el territori per a produir ortofotos, cartografia i SIG, fins a la geodèsia d'alta precisió, geofísica, navegació, guiat agrícola i de maquinària, localització de punts d'interés, delimitació de propietats i zones en temps real i per a infraestructures d'enginyeria. Mitjançant aquesta xarxa geodèsica en permanent funcionament, l'usuari disposa d'un sistema de georeferenciació oficial, precís i continu materialitzat al territori amb el Sistema de Referència Geodèsic ETRS89 (European Terrestrial Reference System 1989), i estalvia temps i costos en existir la infraestructura pública. Des de 2005 està operatiu el servei de postprocés i emissió de correccions per al posicionament en temps real.

Notícies

Ves enrere Actualitzats els accessos de 98 vèrtexs pertanyents a la xarxa de Quart Ordre de la Comunitat Valenciana

Actualitzats els accessos de 98 vèrtexs pertanyents a la xarxa de Quart Ordre de la Comunitat Valenciana

Vols tenir informació actualitzada de l'estat i els accessos de vèrtexs geodèsics de la Xarxa de Quart Ordre?

Descarrega't les ressenyes en https://icv.gva.es/ca/red-de-4-orden per saber com arribar i tenir informació del seu estat.

Com ja sabràs, periòdicament, es realitzen actualitzacions de la xarxa geodèsica que pots descarregar des de la nostra pàgina web (icv.gva.es). En concret, les fitxes renovades els últims mesos són les següents:

Vols fer constar alguna modificació en els accessos o informar d'alguna incidència?

Recorda que pots enviar el formulari amb informació a la nostra bústia: