T'interessa

Portales

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

Xarxa d' Estacions de Referència GNSS de la Comunitat Valenciana

 

La Xarxa Geodèsica d´Estacions de Referència de la Comunitat Valenciana  (ERVA) sorgeix amb el propòsit de convertir a la Generalitat Valenciana en Proveïdor de Dades GNSS (Global Navigation Satellite System) i de serveis d'alta precisió de correcció diferencial per a determinació de coordenades mitjançant una Xarxa Multi-propòsit de mesurament continu i de posicionament per satèl·lit.

La Xarxa ERVA és, ara per ara, una eina fonamental d'ús permanent i diari imprescindible per als usuaris de topografia, geomàtica, cartografia i enginyeria, que està desenvolupada dins dels diferents projectes de Geodèsia i GNSS que abasta l'Institut Cartogràfic ValenciàEls projectes que es fonamenten en la xarxa engloben des dels vols fotogramètrics realitzats sobre el territori per a produir ortofotos, cartografia i SIG, fins a la geodèsia d'alta precisió, geofísica, navegació, guiat agrícola i de maquinària, localització de punts d'interés, delimitació de propietats i zones en temps real i per a infraestructures d'enginyeria. Mitjançant aquesta xarxa geodèsica en permanent funcionament, l'usuari disposa d'un sistema de georeferenciació oficial, precís i continu materialitzat al territori amb el Sistema de Referència Geodèsic ETRS89 (European Terrestrial Reference System 1989), i estalvia temps i costos en existir la infraestructura pública. Des de 2005 està operatiu el servei de postprocés i emissió de correccions per al posicionament en temps real.

Notícies

Ves enrere Actualitzades les guies per als usuaris de les correccions diferencials GPS i GLONASS

Actualitzades les guies per als usuaris de les correccions diferencials GPS i GLONASS

Accedeix a la nostra secció de documentació on tens les instruccions per fer ús de la xarxa GPS i GLONASS en temps real amb correcció diferencial. Recentment, s'ha ampliat alguns enllaços (South, Aplitop ...) i s'ha renovat la guia per a usuaris de Leica. Tot això ho trobaràs a  http://desalrconsadmin.gva.es/web/icv-erva/consultas-manuales-informacion a l'apartat Documents bàsics.

Per als usuaris de post-procés avançat, estan disponibles nous "log files", en els quals es recullen les metadades i l'històric d'actualitzacions de la xarxa d'estacions, informació molt útil per a l'anàlisi de sèries o processament científic: http://icvficheros.icv.gva.es/ICV/geova/erva/Estaciones/logs/