Visualització de contingut web

Alta RTK

Les correccions GNSS en temps real es donen des del servidor icverva2.icv.gva.es pel port 2101 o bé per IP 195.77.19.146 amb el mateix port. El registre amb el formulari següent permet utilitzar el servei en temps real als usuaris de camp proveïts d'un sistema GPS/GNSS diferencial i rebre notificacions de novetats i incidències en el servei. Qualsevol altre ús que desitge fer de la xarxa (reutilització de dades o informació, o compartir dades d'estacions per a una altra xarxa) ha de ser autoritzat per l'Institut Cartogràfic Valencià per altres procediments específics. Així mateix, ha de fer esment a l'origen de les dades de la xarxa i a l'origen de les dades compartides d'altres organismes.

Amb l'enviament d'aquest formulari confirma que vol donar-se d'alta, o actualitzar la seua contrasenya, per a utilitzar les correccions diferencials de la xarxa GNSS en temps real i rebre informació sobre serveis i novetats de l'ICV a través de la llista de distribució. La informació i clau de la seva sol · licitud serà enviada a l'adreça del remitent automàticament. Per a posar-se en contacte amb l'Institut Cartogràfic Valencià o recuperar una clau anterior cal escriure a ervaicv @ gva.es .

De conformitat amb el que es disposa en el Reglament General Europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), les dades personals i adreça de correu electrònic, recaptats del mateix interessat, seran inclosos en un fitxer titularitat de l'Institut Cartogràfic Valencià per a realitzar totes les gestions necessàries per a dur a terme una correcta gestió sobre els nostres serveis i es conservaran mentre existisca un interés mutu. Les dades no seran comunicades a tercers. Pot exercir els drets d'accés, rectificació i supressió de les seues dades i els de limitació i oposició al seu tractament mitjançant remissió d'una comunicació per escrit.

Alta_RTK_iframe